Servis Jual Beli Rumah Melaka

Anda mencari Ejen Hartanah Berdaftar yang berpengalaman bagi tujuan Jual Beli Rumah/Tanah/Kediaman di kawasan Melaka?

Tahniah kerana anda telah bertemu dengan Ejen Hartanah Profesional yang mahir di dalam pasaran hartanah Melaka.

Servis & Kepakaran

Semak Harga Pasaran Rumah TERKINI

Dapatkan harga pasaran tertinggi sebelum anda memulakan jualan rumah anda. Harga Pasaran adalah berbeza-beza antara Penilai. Pastikan anda menyemak terlebih dahulu.

Khidmat Nasihat & Rundingan

 

Pengetahuan,pengalaman dan skill yang ada melayakan & membolehkan kami memberikan Khidmat Nasihat, Cadangan & Buah Fikiran kepada anda berkaitan bidang hartanah dalam memenuhi hasrat anda.

Analisa & Kajian Pasaran Semasa

Analisa pasaran semasa penting bagi menentukan rumah anda boleh dijual pada harga yang terbaik dalam tempoh masa yang anda perlukan.

Servis Jual Beli Rumah PANTAS

 

Servis Lengkap merangkumi Awal Proses sehingga Sempura Proses Jual Beli.Tugas kami dalam memastikan anda mendapat hasil jualan yang di perlukan dalam masa yang di sasarkan.

Pengiklanan & Pemasaran Bersepadu

 

Pengiklanan secara Offline & Online secara bersepadu dan menyeluruh dalam memastikan Hartanah anda mendapat sebaran meluas.Segala Kos Pengiklanan & Pemasaran adalah di dalam tanggungan Ejen Hartanah.

Rangkaian Luas & Lengkap

'Network' yang lengkap memastikan kelancaran Proses Jual Beli yang di uruskan.Rangkaian kami merangkumi network seperti Ejen  Hartanah-Penilai-Bank-Peguam dll.

Kenapa Perlu Lantik Saya ?

Ejen Hartanah Berdaftar

Ejen Hartanah berdaftar dipantau oleh Lembaga Penilai Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH). Semua konsultasi ejen hartanah perlu mengikut standard yang telah ditentukan oleh LPPEH.

Profesional

Kepentingan pelanggan adalah keutamaan kami.Kami  sentiasa memastikan sasaran pelanggan tercapai didalam masa yang diperlukan.

Berpengalaman & Mahir

Dengan pengalaman & kemahiran yang dimiliki,keseluruhan proses jual beli akan menjadi lancar dan sempurna.

Anda mempunyai sebarang persoalan atau kemusykilan tentang Proses & Prosedur Jual Beli Hartanah?Hubungi kami sekarang untuk respon pantas dan servis yang cekap dan lengkap.

CONTACT

urushartanah.com

 

19-1,Jalan TU41 Taman Tasik Utama 75450 Ayer Keroh Melaka

E: MShawal (REN19169)

T: 014-7134938
 

Success! Message received.