1/5
Want To Sell Your House ? We Sell FAST!

 

Sekiranya anda merancang untuk menjual rumah dalam masa terdekat, kami menawarkan khidmat nasihat awal secara PERCUMA.

​​

Khidmat nasihat awal ini sedikit sebanyak dapat memberi gambaran awal dan persediaan bagi menjual rumah.​

Hanya tinggalkan pesanan anda,kami akan hubungi anda secepat mungkin.

Thanks! Message sent.

urushartanah.com
 Jual Beli Rumah Melaka

Selamat Datang.Saya Mohamad Shawal,adalah Perunding Hartanah Berdaftar (REN19169)  di Melaka yang menawarkan servis lengkap Ejen Hartanah merangkumi kesemua aspek dalam jual beli hartanah.

 

Sebagai Ejen yang berpengalaman,saya komited dalam memberikan servis yang berkualiti kepada setiap klien saya.Dari Persediaan Awal Jual Rumah sehinggalah kepada menyempurnakan Proses Jual Beli,saya sentiasa bersedia untuk anda.

 

Hubungi saya untuk Khidmat Nasihat & Konsultasi Lengkap Jual Beli Rumah Kawasan Melaka.

Servis Ejen Rumah Melaka-Anda Menetap di Luar Melaka?

Sekiranya anda tinggal di luar Melaka dan merancang untuk menjual hartanah anda di kawasan Melaka,kami menawarkan Servis Profesional & Lengkap bagi menguruskan Proses Jualan Hartanah anda dengan Cekap.

Kami komited dalam menguruskan keseluruhan Proses Jual Beli Hartanah anda dengan amanah bagi memenuhi rancangan masa hadapan anda.

Servis & Kepakaran

  • Semak Harga Pasaran Rumah TERKINI

Dapatkan harga pasaran tertinggi sebelum anda memulakan jualan rumah anda. Harga Pasaran adalah berbeza-beza antara Penilai. Pastikan anda menyemak terlebih dahulu.

  • Analisa & Kajian Harga Pasaran Semasa

Analisa pasaran semasa penting bagi menentukan rumah anda boleh dijual pada harga yang terbaik dalam tempoh masa yang anda perlukan.

  • Pengiklanan & Pemasaran Bersepadu

Pengiklanan secara Offline & Online secara bersepadu dan menyeluruh dalam memastikan Hartanah anda mendapat sebaran meluas.Segala Kos Pengiklanan & Pemasaran adalah di dalam tanggungan Ejen Hartanah.

  • Khidmat Nasihat & Rundingan

Pengetahuan,pengalaman dan skill yang ada melayakan & membolehkan kami memberikan Khidmat Nasihat, Cadangan & Buah Fikiran kepada anda berkaitan bidang hartanah dalam memenuhi hasrat anda.

  • Rangkaian Luas & Lengkap

'Network' yang lengkap memastikan kelancaran Proses Jual Beli yang di uruskan.Rangkaian kami merangkumi network seperti Ejen  Hartanah-Penilai-Bank-Peguam dll.

  • Servis Jual Beli Rumah Pantas

Servis Lengkap merangkumi Awal Proses sehingga Sempura Proses Jual Beli.Tugas kami dalam memastikan anda mendapat hasil jualan yang di perlukan dalam masa yang di sasarkan.

Properties

CONTACT

urushartanah.com

 

19-1,Jalan TU41 Taman Tasik Utama 75450 Ayer Keroh Melaka

E: MShawal (REN19169)

T: 014-7134938
 

Success! Message received.